Условия за ползване на ваучер

Настоящите условия са валидни само за ваучери заявени и предоставени директно от Emergency escape.


Ваучерите предоставени от "Emergency Escape" са платежно средство, което може да бъде използвано за посещение в ескейп стаите собственост на "Еmergency escape". 


Обща информация

Ваучерите разполагат с уникални номер и код, които служат за валидация на ваучера при използване. Цената за посещение в ескейп стаите на "Еmergency escape" се структорира на база брой играчи. Всеки ваучер има посочен брой играчи и е с 3 месечна валидност от датата на издаване.


Използване

След направа на резервация за ескейп игра, чрез резервационния календар предоставен на www.emergency-escape.com, като начин на плащане клиента избира "Плащане с ваучер", и въвежда номера и кода на ваучера, след което избира бутон "Активирай ваучера".


Условия за ползване

  • Ваучера може да се активира само веднъж.
  • Ваучера трябва да бъде в срок на валидност.
  • Ваучера не може да се комбинира с други отстъпки и промоции.
  • Резервацията може да се премести еднократно за друг ден и час, до 48 часа преди началото на играта.
  • При неявяване или закъснение с 10 или повече минунути за направената резервация, независимо от причината, играта няма да стартира и заплатената сума по ваучера няма да бъде възтановена.


Валидност

  • Ваучера е с 3 месечна валидност от датата на издаване.
  • Резервираната ескейп игра трябва да се състои в срок на валидност на ваучера.
  • Ваучера не се удължава и не се преиздава.


Доплащания, осребряване и рекламация

Когато броя на явилите се участници надхвърля този на обявения във ваучера, ще настъпи доплащане. Доплащането е в размер на 20лв. и се прилага за всеки допълнителен участник.

Когато броя на явилите се участници не достига този на обявения във ваучера, "Emergency Escape" не възтановява/осребрява суми и не връща ресто от ваучери.

Рекламация може да бъде предявена в 14 дневен срок от издаването на ваучера. Предявяването се случва чрез имейл до info(at)emergency-escape.com. Заплатената сума ще бъде възтановена по посочена от клиента банкова сметка в срок от 7 календарни дни.

Emergency Escape