Когато всичко е против вас...

Ще успеете ли да се измъкнете?

7258+
отбора
23к+
играча
10+
години опит

Нашите ескейп стаи

Ескейп стаите са подходящи за хора, които искат да изживеят уникално и напълно различно преживяване. Те са идеални за тийм билдинг, групи приятели, семейства, двойки или общо взето за всеки, който търси забавления. Ескейп игрите предоставят възможност за решаване на загадки и адреналинови приключения, като съчетават развлечение и логическо мислене.

Наследството на масоните

Времетраене
60 мин.
Tрудност
4 / 5
Брой играчи
от 2 до 6
В имение, в центъра на София, от десетилетия се подозира, че има скрито голямо богатство - Наследството на масоните. Масоните са тайно общество покрито с митове и легенди. Част от голямото братство посвещават живота си на опазване на богатството, залагайки купища загадки, които само най-достойните наследници биха разгадали.
РЕЗЕРВИРАЙ СТАЯ

Историята на играчките

Времетраене
60 мин.
Tрудност
4 / 5
Брой играчи
от 2 до 6
Работилницата за играчки на улица "Хир Ботир" е сред най-емблематичните в кравтала. Малките прекарват часове забавлявайки се с игрите, които предлага, а много от тях оставят своите играчки, за да бъдат ремонтирани и освежени. В последните месеци обаче, майсторът следва много особен график - работи само нощем, а поведението му става все по-странно. Все по-малко деца получават играчките си обратно.
РЕЗЕРВИРАЙ СТАЯ

Правилата на играта

Резервирайте игра

Резервирайте игра чрез календара или ни се обадете на 0899881321, особено ако искате да играете днес или през уикенда.

Елате с отбора

Предварително се съберете всички и заповядайте заедно в уговорения час. В случай че някой липсва, играта не може да започне.

Големина на отбора

За пълноценна игра препоръчваме да сте 4-ма. Двама може и да не се справите навреме, а ако сте шест, ще си станете много близки :)

Не носете

Не носете фенерчета, отвертки, чукове или моторни резачки! Няма да ви помогнат.

Без груба сила

Не насилвайте играта. Ще си развалите кефа. Ще развалите и нашия.

Клаустрофобия

Стаите ни са добре осветени и просторни. В случай че почувствате дискомфорт, дайте знак и веднага ще Ви изведем от помещението.

Не използвайте

Не използвайте мобилни телефони по време на играта! Насладете се на играта и споделете момента с близките си.

Без записи

Не правете записи и снимки в игралните помещения. Ще развалите кефа на другите.

Внимавайте

Видимостта е важна, както за загадките, така и за безопасността. Не носете шапки!

Избери своя отбор

Семейна игра

Ескейп стаите са страхотен начин да прекарате време със семейството. Игрите не само предоставят забавление, но и насърчават сътрудничеството и логическото мислене на всички членове на семейството.
Развитие на логическото мислене и мотивацията
Подобрявате креативността и въображението си
Прекарвате качествено време заедно
Изживявате незабравимо приключение
Деца под 7 години играят безплатно
РЕЗЕРВИРАЙ СТАЯ

Тиймбилдинг

Въпреки че много хора смятат, че ескейп игрите не са нищо повече от игри за забавление, то е доказано, че тези видове дейности носят много ползи за развитието на качествата. В своята същност, те представляват среда подобна на работната. Среда, в която трябва да се свърши дадена работа от група хора с различни ключови умения.
Сплотяване на екипа и подобряване на комуникацията
Развитие на логическото мислене и мотивацията
Възможност за паралелни игри при големи групи
Опция за наблюдаващ ръководител
Детайлен анализ на изиграните игри
РЕЗЕРВИРАЙ СТАЯ

Цена

играчи
80 лв.
играчи
100 лв.
играчи
120 лв.
играчи
140 лв.
играчи
160 лв.

Остана ли нещо неясно?

Ето какви са най-често задаваните въпроси и техните отговори

Игрите ни са създадени да могат да се играят както от възрастни, така и от деца. Ние смятаме, че всеки навършил 8 годинишна възраст може да бъде в помощ на отбора си. Минималната възраст за съставяне на детски отбор е 9 години.

Отбор от 4-ма дава най-добри резултати. Игрите са комплексни и е необходим различен подход към загадките и пъзелите. Също така комуникацията между съотборниците е по-лесна, бърза и ефективна.

Ескейп стаите са създадени за екип от 2 до 6 човека. В случай че сте повече желаещи, ви препоръчваме да се разделите на два отбора, така може да играете едновременно в двете ни стаи.

Няма за какво да се притеснявате. Нас ни е страх не по-малко от вас, затова стаите ни не са от този тип.

Носете единствено усмивка и настроение :) Всичко друго, което ще ви е необходимо за решаване на загадките, ще откриете в стаята.

Нашите стаи са просторни и добре осветени. Ако все пак изпитате неудобство или дискомфорт, уведомете нашия оператор и незабавно ще бъдете изведени от стаята.

Стаите ни не са подходящи за хора с нарушени двигателни способности, но всеки случай е различен. За повече информация, моля потърсете ни, за да обясним за нашите опасения и да вземем решение.

Подготовката за всяка една игра изисква определено време и вашето закъснение би възпрепятствало играта на следващия отбор. Затова при закъснение с 10 или повече минути, от часа на резервацията, играта няма да започне и авансово заплатената сума не подлежи на възтановяване.

За промяна на резервацията, трябва да се свържете с нас минимум 48 часа преди началото на текущата Ви резервация, за да насрочим друг удобен за Вас час. Промяна може да бъде извършена еднократно.

При отмяна на резервация или неявяване, авансово заплатената сума не подлежи на възстановяване.