Условия за празнуване на рожден ден


Условия


1. Всеки участник трябва да е навършил 8 годишна възраст.

  • Деца под 8 годишна възраст няма да бъдат допуснати в игрите.
  • Деца над 6 годишна възраст могат да присъстват на ритуала с тортата.


  2. Възрастни не присъстват по време на мероприятието.
  • По време игрите и почерпката присъстват само деца.


   3. Разрешено е внасянето на храна, напитки и торта с цел почерпка на децата.
   • Не се допуска внасянето на нож, пуканки и пинята.


    4. Децата и почерпката трябва да бъдат оставени при нас заедно.
    • Предвидената почерпка не може да бъде предадена/доставена по-рано от обявения час за начало на мероприятието.


    5. Децата и родителите няма да бъдат допуснати в обекта преди началния час на рождения ден.
    • Детският рожден ден изисква време за подготовка, затова, моля заповядайте в обявения час.

     

    6. Родител на рожденика се задължава да бъде при нас 10 минути преди края.
    • През последните 10 минути тече подготовка по приключване на рождения ден. Родител на рожденика трябва да бъде при нас, за да организираме навременното освобождаване на помещението.

     

    7. Родител на рожденика се задължава да ни уведоми предварително, ако някое от децата е със специално състояние.
    • Трябва да бъдем уведомени предварително, ако някое от децата е със специално състояние или нужди като: двигателна неспособност, епилепсия и други, за да потвърдим дали присъствието му е възможно. В противен случай рискувате игрите да не започнат и празненството да не се проведе.

     


    Организация и методика

     Пристигане

     Децата, почерпката и родителите на рожденика пристигат заедно. В случай, че някое детенце закъснява, можем да го изчакаме в рамките на 10 минути. След това играта започва, а закъснялото детенце се присъединява към отбора.

      

     Правим инструктаж

     Запознаваме се и се сприятеляваме с рожденика и неговите приятели. Разпределяме отборите, избираме игрите. Правим инструктаж и запознаваме децата как функционират ескейп стаите. Даваме съвети и насоки относно подхода към играта.

     *В случай, че имате опасения за евентуално негодуване или изрично желание за сформирането на отборите, то молим да приготвите списък с отборите и тайно да ни го подадете.

      

     Ескейп игрите стартират

     Наш оператор е в постоянен контакт с децата чрез видеонаблюдение и радио връзка. Игрите не се записват. По време на ескейп игрите персоналът ни подготвя помещението за почерпка, в което децата ще прекарат втората част от празника. 


     Децата напускат успешно стаите

     Около 50 - 70 минути от началото  на играта, децата се справят със загадките. Всички се събираме и това е моментът, в който заедно с децата правим анализ на игрите, отбелязвайки силните страни на отбора. Децата коментират постиженията си и развълнувано обсъждат играта. Правим една обща снимка на специално подготвено за това място. Всяко дете, което пожелае, също се снима с рожденика. Настаняваме децата в залата за почерпка. Хапват, пийват и обсъждат допълнително игрите.

      

     Време за поднасяне на тортата

     След като децата хапнат, преминаваме към ритуала с тортата. Това са последните 30 минути от празненството. Празнично поднасяме тортата. Правим опит за заснемане на рожденика в момента на духане на свещичките. Разрязваме тортата и поднасяме парче на всяко дете, което желае. 

      *Възможно е да бъде отказано използването на свещи фонтан за тортата, в случай, че не е възможно проветряване на помещението в дадения момент.

      

     Подготовка за края на рождения ден

     След като децата приключат с хапване на тротата, подготвяме остатъка от почерпката за взимане. Децата събират своите вещи. Родител на рожденика пристига 10 минути преди края на рождения ден. Това е времето, в което предаваме всички деца и останалата почерпка на родителя. Напомняме за снимките и се разделяме с усмивка до следващата година.

       


      Често задавани въпроси 

      

     Необходим ли е сертификат за храната и тортата?

     За храната без сертификат, която ще бъде внесена, без значение закупена, поръчана или домашно приготвена, отговорността е на родителите, че храната е с гарантирано качество и произход.

      
     Какво най-често избират родителите за почерпка?

     Най-често предпочитания вариант за е пица. Родителите го намират за бързо, удобно и вкусно, ако желаете можете да си организирате доставка на пица до нашият адрес до 30 минути след началото на мероприятието. Нямаме ограничения относно почерпката, освен за пуканки и пинята. Препоръчваме родителите да обсъдят с рожденика какво му се хапва и какво предпочитат неговите гости.

      

     Да донеса ли сладки и солени лакомства към почерпката?

     Практиката ни показва, лакомства като: чипсове, солети и т.н. биват оставяни на заден план и често игнорирани. Съветваме Ви да не прекалявате с периферията, а да се фокусирате върху основното хапване.

      

     Мога ли да донеса част от храната по-късно?

     Основната и по-голяма част от почерпката трябва да бъде оставена заедно с децата. Ако желаете да доставите или да доставят храна като пица, хапки и т.н., трябва да сте сигурни, че ще пристигнат до 30 минути след началния час. Необходимо е да ни уведомите за това, когато децата пристигнат.

      

     Родителите има ли къде да отседнем наблизо докато децата приключат?

     На база наше проучване и обратна връзка от родителите, препоръчаме да изпиете по напитка или да хапнете в "Ниагара". или "Бирария 43"  И двете заведения  се намират на около 50 метра от обекта ни,

      

     Какво да направя, ако не съм получил снимките или имам проблем с разархивирането им?

     Снимките от рождения ден ще получите до няколко дни след посещението ви. Уверете се, че можете да свалите файла и да ги отворите. В случай, че установите проблем, свържете се с нас, опишете проблема и ще реагираме. Важно е да знаете, че архив със снимки на деца не съхраняваме повече от 14 дни от датата на празнуване, съответно след този период не можем да реагираме.

      

     Как процедирате при агресивно или неуважително поведение от страна на участниците?

     Ежедневната ни работа с деца, ни дава нужния опит за справяне с такива ситуации. Но има моменти и деца, при които нашият подход не помага. В този случай:

      

     По време на ескейп играта, ако участник прояви агресивно и/или неуважително поведение към инвентара, ще бъде помолен да напусне играта, и ще бъде изведен от стаята. В присъствието на наш служител, ще изчака своите съотборници да завършат играта

      

     По време на празненството, ако участник прояви агресивно и/или неуважително поведение към персонала, почерпката, или останалите участници, веднага ще уведомим родител на рожденика, който ще бъде помолен да вземе въпросното дете. Празненството ще продължи за всички останали.

      

     Резервирали сме една стая, но децата са повече и обратно, резервирали сме двете стаи, но децата са по-малко. Какво следва?

     Подготовката по организацията на рожден ден, включва предварително планиране: ангажираност на персонал, подсигуряване на игрални часове, подготовка и климатизация на помещенията.

      

     В случай, че настъпи промяна в броя на децата, трябва да се свържете с нас възможно най-бързо. Необходмо е да настъпи промяна в организацията:

      

     В случай, че децата са повече - завишаване пакета за игра, потвърждаване възможност за игра във втората стаята, подготовка на стаята, климатизация, подсигуряване на допълнителен персонал.

      

     В случай, че децата са по-малко - чрез пакетните цени получавате възможно най-добрата цена, съответно от тях не се връща ресто и не се осребрява разликата. Изключение има за клиентите, които заплащат на място. В този случай, е възможно да се коригира пакета до 48 часа преди обявения начален час на мероприятието. Ако смяната на пакета влияе върху времетраенето, срока става 5 дни.

      
     Emergency Escape