Защо децата играят сами в нашите ескейп стаи вместо с придружител?

Когато става дума за детски рождени дни и игрови преживявания в нашите ескейп стаи, ние насърчаваме децата да играят сами, без пряко придружителство. Ето защо:

Самостоятелност и развиване на умения:

Когато децата имат възможност да играят сами в ескейп стаите, те развиват самостоятелността си и придобиват ценни умения. Те трябва да прилагат своето логическо мислене и да използват креативността си, за да се справят с предизвикателствата пред тях. Това ги учи да осмислят какво им се случва, да работят в екип и да разчитат на своите собствени решения.


Споделяне на моменти с приятели:

Когато децата играят сами в ескейп стаите, те имат възможността да споделят моменти и преживявания с приятелите си. Така се създава специална връзка и усещане за постижение, когато те успяват да решат загадките и излязат от стаята заедно. Това подпомага развитието на техните социални умения и способности за сътрудничество.


Индивидуалност и самоизразяване:

Когато децата имат възможността да играят сами в ескейп стаите, те се въплъщават в ролята на герои, които са отговорни за своите решения и постижения. Това им дава възможност да проявят своята индивидуалност и да се самоизразят. Те могат да избират как да решат загадките, да проявят креативност и да поемат водещата роля в играта.


Безпристрастно оценяване и радост от успеха:

Когато децата играят сами в ескейп стаите, оценяването става безпристрастно и обективно. Те се радват на истинския успех и постижение, като са сигурни, че са успели със собствени усилия. Това им помага да развиват самочувствие и да се почувстват горди със своите постижения.


Въпреки това, ние винаги осигуряваме наблюдение и подкрепа, за да се уверим, че децата са в безопасност и се забавляват в нашите ескейп стаи. Ние също така предоставяме подробни инструкции и насоки, които им помагат да се ориентират в стаята и да се насладят на преживяването. Това решение ни позволява да създадем по-лично и уникално преживяване за тях, което насърчава техния индивидуален растеж и забавление.

Защо не предлагаме кетъринг услуги?


В последните години празнуването на детски рожден ден в ескейп стаи се превърна в популярна и забавна алтернатива на традиционните празненства. Въпреки че много родители предпочитат да имат кетъринг услуги включени в пакета, ние взехме решение да не предлагаме кетъринг и да не задължаваме родителите със скъпи кетъринги по следните причини:


Гъвкавост и избор:

Като не ограничаваме родителите да избират определен кетъринг, даваме възможност на семействата да имат по-голяма свобода при организацията на празненството. Те могат да изберат храни, които отговарят на вкусовете и предпочитанията на техните деца и гости.


Финансово удобство:

Не предлагайки кетъринг, ние осигуряваме по-достъпни цени за родителите. Те могат да контролират своя бюджет, като се откажат от скъпите кетъринг услуги и да изберат по-икономичен вариант за храна, като например собственото приготвяне или поръчване на по-евтини опции.


Персонализация и творчество:

Без предварително зададен кетъринг, родителите имат възможност да проявят своето творчество и персоналност. Те могат да подготвят специални тематични ястия, декорации или пък да се обърнат към специализирани магазини за хранителни продукти, които предлагат разнообразни опции за детски рождени дни.


Здравословни храни:

Вместо да се предлагат типичните кетъринг ястия, които често са богати на захари и преработени продукти, предоставяме възможност за здравословни и хранително балансирани алтернативи. Родителите могат да избират храни, които отговарят на изискванията за здравословно хранене на децата и да им предоставят по-добро хранително предложение.


В заключение, като не предлагаме кетъринг и не задължаваме родителите със скъпи кетъринг услуги, ние насърчаваме гъвкавост, финансово удобство, персонализация и здравословност. Това допринася за по-приятно и индивидуално изживяване на детския рожден ден в нашите ескейп стаи.


Защо не предлагаме Xbox и PlayStation ?


В нашия център за ескейп стаи и организиране на детски рождени дни, се стремим да предоставим на децата незабравимо и логическо преживяване. Взехме решение да не включваме забавления с Xbox, компютри и PlayStation в нашите услуги, и ето защо:


Създаване на уникално изживяване:

Нашата цел е да предложим на децата уникално и интерактивно преживяване, което ги извлича от виртуалния свят и ги въвлича в реални приключения. Вместо да се ограничаваме само в предварително програмирани видеоигри, предлагаме реални пъзели, загадки и интерактивни предизвикателства, които ще развият техните умения за решаване на проблеми и сътрудничество.


Стимулиране на фантазията и креативността:

Вместо да се насочваме към визуалните стимули и ограничените възможности на електронните игри, ние насърчаваме фантазията и креативността на децата. В нашите ескейп стаи те ще се сблъскат с увлекателни сценарии и ще трябва да използват своето логическото мислене и фантазията си, за да решат загадките пред тях.


Промотиране на лични взаимоотношения:

Вместо да седят пред екрани и да играят индивидуално, нашите дейности са насочени към насърчаване на личните взаимоотношения и комуникация между децата. Те ще трябва да работят в екип, да споделят идеи и да се консултират един с друг, за да постигнат общата цел.


Безопасност и ограничение на екранното време:

Като предоставяме алтернативи на електронните игри, ние помагаме на децата да ограничат екранното време и да разнообразят своите забавления. Това е важно за техния физически и психически разтеж, както и за поддържане на здрави навици.


Всички тези причини ни подтикват да не предлагаме забавление с Xbox, компютри и PlayStation в нашите ескейп стаи за детски рождени дни. Вместо това, се фокусираме върху интерактивни и творчески дейности, които ще вдъхновят и забавляват децата в един по-различен и образователен формат.

+359 899 881 321

Emergency escape

Върни се обратно в началната страница.